- 1 ו- 3/4 כוסות קמח לבן
- 2 כפות שמרים
- קמצוץ מלח
- 2 כפות סוכר
- 3 ביצים
- 70 גר מחמאה
- לפירות:
- 2 נקטרינות חתוכים לפלחים
- 4 קיווי חתוכים לקוביות
- 1 כוס פירות יער קפואים
- לסירופ:
- 1 כוס מים
- 1 ו- 1/2 כוס סוכר
- 1 מקל קינמון
- 1 כף תמצית וניל
- 3 כפות רום
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה שמחים קמח ושמרים ומערבבים לאט, מוסיפים סוכר וביצים, ואז את המלח מוסיפים את המחמאה מומסת.
לשים עד קבלת בצק אחיד.
מניחים להתפחה של 1/2 שעה, מכוסה.
מניחים בתבנית של קוגלהוף ( תבנית עם חור במרכז) ואופים 40 דק׳ בחום בינוני.
לסירופ:
מרתיחים את הכל יחד על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך
הרכבת המנה:
בצלחת הגשה מניחים את העוגה קרה ומזלפים מלמעלה מהסירופ.
במרכז מניחים קצפת פרווה מוקצפת היטב.
ומפזרים את הפירות.
ושוב מזלפים מהסירופ.
]]>