מתכון לסלמון ופלפלים בצבעים

דג הסלמון המגיע הישר מהים הצפוני מביא עמו טעם מעודן, השילוב הצבעוני בין הפלפלים לצבעו הוורדרד של הסלמון, יוצרים מנה ראשונה מנצחת לשולחן השבת (שבת הגדול תשע"ה)

| כיכר השבת |
אופן ההכנה:

על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת.

מקררים היטב

קולפים את הפלפלים

קוצצים את הפלפלים לתוך קערה

וכותשים לתוך הקערה את הדום מערבבים היטב יחד

מוסיפים שמן זית ומלח.

מחממים תנור ל180 מעלות.

בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון

ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל וסוחטים מעל את הלימון

אופים כ - 20 דק׳ בלבד

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית