- פילה סלמון
- 1/2 כוס סוכר
- 1/4 כוס מלח
- חצי כוס קרם קוקוס
- לימון
- גרידת לימון
- מסקרפונה
- למיונז ביתי:
- 2 ביצים
- שמן
- מלח
- לימון
- חרדל
- צ'ילי יבש
אופן ההכנה:
דג הסלמון: מניחים את פילה הסלמון בקערה. מערבבים בכוס את הסוכר והמלח ושופכים על הדג. הופכים את הדג כך שהעור יהיה למעלה, עוטפים ושמים במקרר למינימום שעה עד כמה שעות. בקערה מערבבים יחד קרם קוקוס, מסקרפונה, לימון, גרידת לימון.
המיונז הביתי: במיקסר מכניסים 2 ביצים ולהפעיל את המיקסר עד שהביצים מתחילות להתבהר ולתפוח. ממשיכים את פעולת המיקסר ומזלפים בעדינות שמן עד שרואים שהמיונז מתחיל להתגבש ולהתקשות, מוסיפים מלח ולימון. אפשרות: מוסיפים חרדל וצ'ילי יבש.
]]>