- 1 ק"ג בשר טלה (שוק)
- 1 כוס שמן זית
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1 בצל פרוס דק
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות אורגנו קצוץ
- מלח ופילפל שחור טחון
- 2 עגבניות
- 2 פילפלם
- 2 בצלים
- 12 שיפודי עץ
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס"מ, ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את מיץ הלימון, השמן, הבצל, הפטרוזיליה והאורגנו, ומתבלים במלח ובפלפל, שורים במקרר כ- 10 שעות.
2. חותכים את העגבניות הפלפלים והבצל לקוביות בדומה לבשר.
3. משפדים על השיפודים את קוביות הבשר, לסירוגין עם קוביות הירקות. צולים על גריל פחמים משני הצדדים, ומדי פעם מורחים את הבשר הנצלה במשרה.
]]>