- 4 ביצים
- כוס סוכר
- 700 גרם גבינה לבנה
- 4 כפות קורנפלור
- חצי שקית אינסטנג פודינג וניל
- שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף עמיד.
2. מערבבים את החלמונים עם הגבינה והשמנת בקערה נפרדת לתערובת חלקה מוסיפים את הקורנפלור ואינסטנט פודינג, מערבבים ומקפלים לבפנים את הקצף הלבן עד שלא יהיו גושים.
3. משמנים תבנית עגולה 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש, לאפות בחום של 160 מעלות, עד שהעוגה נראית אפויה.
4. בסיום לא מוציאים את עוגת הגבינה האפויה, מכבים את התנור ובמשך שעה משאירים אותה על מנת שנפח העוגה לא יירד.
שבת שלום!
]]>