- 6 נתחי דג נסיכה
- 1 כף כורכום
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף כמון
- מלח
- פלפל שחור
- 6 פלפלים חריפים
- 2 פלפלים מתוקים חתוכים לרצועות דקות
- 1 שום קצוץ
- 1 חבילת כוסברה קצוצה
- חצי כוס יין לבן
- חצי כוס שמן זית
- חצי כוס מים
אופן ההכנה:
אחרי השריה של הדגים במים עם מעט לימון שוטפים את הנתחים.
משמנים תבנית ומניחים את רצועות הפלפל, ומפזרים מחצית משיני השום הקצוצות ומניחים את נתחי הדגים בתבנית.
יוצקים מעל את התערובת המורכבת מ: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כף שמן זית, כמון, כורכום ופלפל שחור.
מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה בכמות נדיבה ואת שאר שיני השום שנותרו.
ומעטרים את התבנית בפלפלים חריפים.
יוצקים מעל התבנית את חצי כוס יין לבן, חצי כוס שמן וחצי כוס מים.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות, למשך 35 דקות
בהצלחה!
]]>