- 1/2 ק"ג קישקע
- 1/2 מח עצם
- 1 ק"ג שריר חתוך לקוביות
- 1 ק"ג תפוח אדמה
- 1/2 ק"ג חומוס
- 1/2 ק"ג שעועית שחורה
- 1/2 ק"ג חיטה
- שש ביצים
- 4 בצלים וראש שום אחד
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- כפית פפריקה חריפה
- כף גדושה כמון
- כפית מלח
- 2 כפות גדושות מרק עוף
- כפית אחת מלח
- כפית אחת של כורכום
- רבע כוס שמן
אופן ההכנה:
לבשל את החיטה במים כחצי שעה עד שתתרכך. הניחו את כל החומרים עם התיבול בסיר עם מים בגובה 5 ס"מ מעל התכולה והרתיחו.
לבשל על אש גבוהה יחסית כשעה וחצי. בשלב הזה, לתבל את החיטה, להוסיף לסיר יחד עם הקישקע. המשך בישול ארוך לאחר מכן הניחו על הפלטה.
שבת שלום.
]]>