מתכון לחצילים במלית ירקות כתומים

גם אם אינכן חובבות חציל באופן מובהק, אפשר להפוך את הירק האפל הזה לחגיגה של טעמים שתרצו ממנה עוד ועוד. מתכון לחצילים במלית ירקות כתומים (מדור אוכל, מתכונים)

| כיכר השבת |
מרכיבים(4 מנות):
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 דלורית
  • 2 גזרים
  • 2 בטטות
  • מלח ופלפל
  • 4 חצילים קטנים באותו גודל
  • 2 כוסות ירקות מאודים
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף אבקת מרק פטריות

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

מוסיפים את השום ומטגנים מעט, מרסקים את הירקות בפומפייה דקה ומוסיפים למחבת, מאדים עד לריכוך.

מוסיפים את התבלינים, חותכים את החצילים בחלקם התחתון על מנת שיעמדו בצורה יציבה.

קוטמים את הראש ומרוקנים את התוכן בזהירות.

משמנים את החציל מבפנים, מפזרים מעט מלח ופלפל.

עוטפים כל חציל בנייר כסף ואופים 20 דקות עד לריכוך.

חותכים את בשר החציל לקוביות קטנטנות ומטגנים, מוסיפים לירקות המאודים.

מוסיפים גם אבקת המרק והסויה ומערבבים.

ממלאים כל חציל בירקות

מגישים חם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית