- 1 בצל
- 3 שיני שום כתושות
- 1 דלורית
- 2 גזרים
- 2 בטטות
- מלח ופלפל
- 4 חצילים קטנים באותו גודל
- 2 כוסות ירקות מאודים
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כף אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את השום ומטגנים מעט, מרסקים את הירקות בפומפייה דקה ומוסיפים למחבת, מאדים עד לריכוך.
מוסיפים את התבלינים, חותכים את החצילים בחלקם התחתון על מנת שיעמדו בצורה יציבה.
קוטמים את הראש ומרוקנים את התוכן בזהירות.
משמנים את החציל מבפנים, מפזרים מעט מלח ופלפל.
עוטפים כל חציל בנייר כסף ואופים 20 דקות עד לריכוך.
חותכים את בשר החציל לקוביות קטנטנות ומטגנים, מוסיפים לירקות המאודים.
מוסיפים גם אבקת המרק והסויה ומערבבים.
ממלאים כל חציל בירקות
מגישים חם.
]]>