- 4 חתיכות עוף (החלק שאהוב עליכם)
- כוס מיץ תפוזים
- 3 כפות סויה
- 3 כפות קטשופ
- כף דבש
- 4 שיני שום כתושות
- 1 בצל גדול פרוס לטבעות
- 1 בטטה פרוס לפרוסות
- פלפל שחור במידה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.
מניחים בתבנית את פרוסות הבצל ופרוסות הבטטה, מעליהם מניחים את חתיכות העוף ויוצקים את המרינדה.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה ורבע.
מוציאים את נייר האלומניום ומשאירים להשחמה לעד כרבע שעה.
]]>