- 3 כוסות מיץ אשכוליות אדומות
- 3 כוסות מיץ תפוזים
- 1 פחית קרם קוקוס
- 1 כוס + 2 כפות סוכר
- 7 גרגירי פלפל אנגלי
- 1/2 כוס מחית פסיפלורה
- 1/3 כוס קרונפלור
- 1/5 כוס מים
- להגשה:
- 1 חופן פרות טריים חתוכים (הדרים)
- 16 כפות סורבה קוקוס (או כל סורבה אחר)
- עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את כל המרכיבים מלבד הקרונפלור והמים.
2. מערבבים את הקרונפלור והמים בקערה.
3. מוזגים מעט מהתערובת הרותחת אל תערובת הקרונפלור ליצירת השוואת טמפרטורות.
4. מוזגים את תערובת הקרונפלור לסיר תוך כדי בישול ומערבבים עד הסמכה. מצננים במקרר במשך לילה.
5. מסננים את המרק במסננת דקה.
6. בהגשה, מקשטים כל מנת מרק בפירות, בכף סורבה ובעלי הבזיליקום.
]]>