- שמן לטיגון
- 1 טורטייה חתוכה לרצועות
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כף סילאן
- 1 כף חרדל
- 5 כפות חומץ שמפניה
- מלח
- פלפל לבן
- עלים מ -1 צרור ארוגולה
- 1 כוס עלי נענע
- 1 כוס עלי פטרוזיליה
- 1 כוס עלי כוסברה
- 1 צרור נבטי חמניה
- 1 צרור נבטי אפונה
- 1/2 כוס שקדים
- 2 כפות חמוציות
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את רצועות הטורטייה עד שהן שחומות ופריכות.
מעבירים לניר סופג.
טורפים את כל רכיבי ויניגרט השמפניה ומערבבים.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את רצועות הטורטייה המטוגנת.
]]>