- נתח אנטריקוט מיושן
- שום כתוש
- שמן זית
- חצי כוס אגוזי קשיו שבורים
- 1 בצל
- צרור כוסברה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מעט סילאן
אופן ההכנה:
חותכים בצל לקוביות קטנות ומטגנים. לאחר שהבצל מזהיב מעבירים לכלי.
במחבת חם ללא שמן מקפיצים את שברי הקשיו עד להשחמה ומוסיפים אותם לבצל.
אל תערובת הבצל מוסיפים צרור כוסברה קצוצה , מעט מלח ופלפל שחור גרוס מעט סילאן.
לוקחים את נתח האנטריקוט וחותכים אותו לרוחבו באמצע הנתח כדי לשטח אותו - כמו שחותכים לחמניה.
לאחר שכל הבשר שטוח כמו יריעה, מוסיפים את מלית הבצל ואגוזי הקשיו לאורכו של הבשר כמו שממלאים סיגר. מגלגלים את הבשר על התערובת ומעבירים לתבנית אפייה .
מורחים על הבשר שום כתוש, שמן זית, ופלפל שחור גרוס.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך שעה. לאחר מכן מורידים ל-150 מעלות, מורחים את הבשר ברוטב ברביקיו וממשיכים לאפות למשך כ-15 דקות נוספות.
מוציאים מהתנו,ר מצננים ולאחר מכן חותכים עם סכין חדה מאוד לפרוסות עבות ומעטרים ברוטב.
]]>