- 5 יחידות קולראבי גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
- מלח לפי הטעם
- מים להרתחה
- 3/4 כוס קמח
- 4 ביצים בינוניות
- קורט אגוז מוסקאט לבחירה
- שמן בתחתית התבנית
- פירורי לחם/קמח מצה
אופן ההכנה:
מרתיחים את הקולראבי עד לריכוך, מקררים ומסננים היטב. מועכים לפירה, מוסיפים את הביצים והקמח, המיונז והשום ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית בניר אפייה, מורחים קצת שמן על הניר ומפזרים פירורי לחם או קמח מצה לספיגת הנוזלים, מניחים את בלילת הפשטידה, מסיימים בשכבה דקה של פירורים ומנקדים עם נקודות מרגרינה או ספריי שמן.
אופים בתנור בינוני עד להזהבה.
]]>