- 5 ביצים
- 3 פלפלים אדומים
- 3 עגבניות בשלות
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל כתום או צהוב
- 1 קישוא
- 1 בצל
- 4 שיני שום
- 1 עלה דפנה
- פפריקה חריפה
- פפריקה מתוקה
- מלח
- שמן זית
- שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבצל לטבעות, את שיני השום לפרוסות דקות.
2. מחממים שמן זית בסיר קטן ומאדים את הבצל והשום.
3. פורסים את כל הפלפלים לרצועות, מוסיפים לסיר ומתבלים במלח.
4. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר.
5. חותכים את הקישוא לריבועים, ממליחים ומוסיפים לסיר.
6. מתבלים בפפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, ומניחים קרעים קטנים של עלה הדפנה. ממליחים עוד מעט ומאדים עד ריכוך.
7. טורפים את הביצים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים במחבת חביתות דקיקות במעט שמן קנולה.
8. מניחים על צלחת אומלט, מניחים עליו 2 כפות גדושות מרוטב הלצ'ו, מגלגלים ומגישים.
בתיאבון!
]]>