- 1 ראש חסה אמריקאית
- 1 סלסילת תותים
- 1 מנגו
- 1 בצל סגול
- לרוטב:
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס מייפל
- קורט מלח
אופן ההכנה:
1. קורעים את עלי החסה לקרעים בינוניים ומניחים בקערה.
2. מסירים את העוקץ מהתותים וחותכים לרבעים.
3. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות גדולות.
4. פורסים את הבצל לעיגולים דקים ככל האפשר וחוצים לחצי (כך שהעיגולים יהפכו למעין 'מקלות')
5. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט, כמה דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
]]>