מאיטליה באהבה: מתכון לפיצה מנגולד

אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה הכשרה בתל אביב, מציע לפתוח את הסתיו עם מתכון מבטיח לפיצה המשלבת מגוון גבינות ועלי מנגולד. אז איך עושים את זה? קבלו את המתכון המלא

| כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 2 וחצי ק"ג קמח
  • 40 גר' שמרים יבשים
  • 1500 מ"ל מים
  • 200 גר' סוכר
  • 80 גר' מלח
  • כף גבינת ריקוטה
  • 1 כדור מוצרלה
  • 40 גר' פרמזן מגורד
  • עלי מנגולד ללא הגבעול

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.

מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.

יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.

הכנת הפיצה:

פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.

מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 9 דקות.

לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית