- 2 וחצי ק"ג קמח
- 40 גר' שמרים יבשים
- 1500 מ"ל מים
- 200 גר' סוכר
- 80 גר' מלח
- כף גבינת ריקוטה
- 1 כדור מוצרלה
- 40 גר' פרמזן מגורד
- עלי מנגולד ללא הגבעול
אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
הכנת הפיצה:
פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 9 דקות.
לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.
]]>