- 1 אבוקדו בשל
- סלסילת פטריות שמפיניון
- 4 פטריות פורטבלו
- צרור עלי רוקט
- 3 כפות שמן אבוקדו (או קנולה)
- 1 כף חרדל גרגירי
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 שיני שום כתושות
- מעט צ'ילי יבש
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן
- 1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה:
פורסים את 2 סוגי הפטריות לפרוסות בעובי נגיסה ומניחים בקערה.
מסירים את גבעולי הרוקט ומפזרים את העלים בתוך הקערה.
מכינים את הרוטב: שמים בקערית שמן אבוקדו (או רגיל), מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל, שבבי צ'ילי ושום קצוץ ומערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים היטב.
חוצים את האבוקדו לאורכו, חותכים לפרוסות דקות ומסדרים על הצלחת. מניחים את הסלט על גבי פרוסות האבוקדו.
מקשטים באגוזי מלך שבורים ומגישים.