זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3/4 כוס קמח
- 150 גרם יוגורט
- 250 גרם גבינה לבנה
- 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
- 3 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 1 כוסות זיתים קצוצים / תירס / בצל מטוגן
אופן הכנת מאפינס גבינה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), היוגורט, הגבינה הלבנה, חצי כוס מהגבינה הצהובה, הביצים, אבקת האפייה, המלח, הפלפל השחור והתוספת שבחרתם - זיתים/תירס/בצל מטוגן - עד לקבלת בלילה אחידה.
3. מרפדים תבנית שקעים במנג'טים, ממלאים כל שקע עד 3/4 מגובהו בבלילה, ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנותרה.
4. אופים במשך 35 דקות, עד שהמאפינס מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מגישים עם סלט ירקות טרי.