מתנגדים מבית: חרדים נגד אבוטבול

ראש עיריית בית-שמש משה אבוטבול, שמבקש לזכות בקדנציה שניה בתפקיד, זוכה להתנגדות מבית למועמדותו. מספר פעילים חרדים נערכים להפגין מול אירוע השקת הקמפיין (חרדים, מקומי)

|
8
| כיכר השבת |
אבוטבול, זוכה להתנגדות מבית (צילום ארכיון: פלאש 90)

מתנגדים מבית? פעילים חרדים מתכננים להפגין מול אירוע השקת קמפיין הבחירות של משה אבוטבול, אליו הוזמנו בימים האחרונים עיתונאים חרדים.

ההזמנה לקראת האירוע שנשלחה בימים האחרונים לעיתונאים, נפתחה עם הכותרת "מתקדמים ויוצאים לדרך!!!" (סימני הקריאה במקור. י,כ) ובה הזמין אבוטבול את הנמענים לקחת חלק במסיבת העיתונאים בה יציג את קמפיין הבחירות שלו שיתמקד ב-"מתקדמים מפיתוח לטיפוח".

אך בטרם הספיק אבוטבול לפתוח את הקמפיין, מסתמנת כבר התנגדות נוספת והפעם דווקא מתוך המגזר למועמדתו. קבוצה של פעילים חרדיים הודיעה היום (רביעי) כי בכוונתם להפגין נגד אבוטבול בכניסה למקום האירוע בו הוא מתכנן להשיק את קמפיין הבחירות.

ל"כיכר השבת" נודע, כי מייד עם צאת ההודעה החלו כמה פעילים חרדיים לארגן מפגן מחאה מול הכניסה למקום בו צפוי להיערך האירוע.

באחד מהודעות ה'סמס' שהופצו על ידי הפעילים נכתב: "אתה חושב שאבוטבול רע לחרדים? אשמח אם תצטרף להפגנה שאנו מארגנים בכניסה לאולם".

את תגובת משה אבוטבול לא ניתן היה להשיג עד כה

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
לא לומדים לקח קדימה להרוס...... חמורים
מרכז
5
לצבור כולו , הצבור החרדי רוצה את אבוטבול , ספרדים , ליטאים , חסידים ואפילו קנאים , אבוטבול עשה עבודה טובה ותמיד יש עוד מה לעשות הוא גם טוב לחילונים ולד"לים - לכולם ! אך םא יהא מישהו אחר החרדים הראשונים שיסבלו . אל תשחזרו את התנהגות גור בירושלים , שהביאה עיר מלאת קדושה לידים לא יראות לקדושתה
חיים
4
מדובר על אנשים, שכירי חרב, של אלי כהן בעיקר מתנועת טוב.
גולדנהירש
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות