פסטה רביולי מפנק (צילום: אוראל בראל)
מצרכים
חבילת פסטה רביולי
בצל קצוץ דק דק
12/15 פיטריות קצוצות דק דק
שן שום כתוש
50 גרם חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם
250 מל׳ שמנת לבישול
2 כפות גבינת פרמז׳ן מגורדת
2/3 כפות מהמים ששלקנו את הפסטה
אופן ההכנה
ממיסים חמאה ומטגנים על אש נמוכה את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות, השום, המלח והפלפל ל -2 דקות ואז מוספים את השמנת והפרמזן׳ ואחרי דקה מוספים פנימה את הרביולי.
בתאבון!