עוגת גבינה עטופה בעלי פילו קריספית במיוחד (צילום: אוראל בראל)
מצרכים
למלית:
גביע שמנת חמוצה 200 ג׳ 27%
200 גרם שמנת 30%
250 ג׳ גבינה לבנה 9%
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
4 ביצים
3 כפות פונדיג וניל
לציפוי
100 ג׳ חמאה מומסת
300 ג׳ עלי פילו מופשרים
אופן ההכנה
ערבבו יחד את המצרכים של המלית, מרחו בעזרת מברשת על כל עלה חמאה, סדו בתבנית וייצרו שכבות של בצק.
שפכו פנימה את המלית וכסו בעזרת העלים, הברישו מלמעלה בחמאה ואפו בתנור על טורבו 160 מעלות כ-50 דקות לאחר מכן צננו את העוגה על השיש והעבירו לקירור למשך 3 שעות, פזרו אבקת סוכר ובתאבון!