חוברת המתכונים המסורתית של תנובה לחג השבועות הופיעה ומופצת בימים אלה. בחוברת המתכונים שעומדת בסימן "תנובה בשבועות זו מסורת", מגוון גדול של מתכונים ייחודיים עם הנחיות מפורטות להכנה, והצעות הגשה וטיפים שימושיים - פרי ידיהן וניסיונן האישי של 4 שפיות מובילות בצמרת הקולינריה של המטבח הכשר למהדרין: אפרת ליבפרוינד, אושרית אברגיל, אביגיל מייזליק ותמי פיליפ שמשתפות את ציבור הקוראים במתכוני החג העוברים אצלן במסורת המשפחתית, ובחוויות מהציפייה המשפחתית למאכלי החלב בחג השבועות.
בחוברת – מגוון גדול של מתכונים לעוגות גבינה ולמגוון מתכונים למאכלים חגיגיים לסעודות החלביות בחג השבועות ולא רק.
בחוברת המהודרת מופיעים 12 מתכונים המבוססים על שימוש במגוון מוצרי החלב למהדרין של תנובה. המתכונים בחוברת מביאים לידי ביטוי את עושר המסורת של המטבח היהודי הכשר והטעים. המתכונים הייחודיים, שנכתבו במיוחד לחוברת המתכונים של תנובה, מסייעים לכל מי שרוצה להכין סעודה חלבית מושקעת וטעימה לכבוד החג.
מתנובה נמסר: "אנו שמחים להגיש לכם את חוברת המתכונים המגוונת שיוצאת לכבוד חג השבועות. השקענו מאמצים רבים כדי להבטיח שתמצאו בחוברת זו מתכונים טעימים, מגוונים ומפנקים, שיוסיפו נופך מיוחד לסעודות החג. אנו מקווים שתהנו מהחוויה הקולינרית המשודרגת ומארוחות חג טעימות ומגוונות".