זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 20 גבעולי אספרגוס
- 4 פילטים של סלמון, עם עור, במשקל 170 גרם כל אחד
- 4 כפות מרגרינה בטעם חמאה, מחולקות
- 2 לימונים פרוסים
- מלח גס
- פלפל שחור
- שמיר טרי קרוע, לקישוט
אופן ההכנה:
1. מניחים שתי חתיכות נייר כסף על משטח ישר. מניחים מעל חמישה גבעולי אספרגוס ומעליהם נתח סלמון, כף אחת של מרגרינה ושתי פרוסות לימון. עוטפים באופן רופף ואז חוזרים על הפעולות הללו עם שאר המרכיבים, עד לקבלת ארבע מנות בסך הכל.
2. מחממים מכשיר גריל חשמלי לעצמה גבוהה. מרפדים בנייר כסף וצולים עד שהסלמון מבושל והאספרגוס רך, במשך כ-10 דקות.
3. מקשטים עם שמיר ומגישים.