זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 600 גרם פילה טרי או קפוא
- 4 כפות שמן זית
- 1 שן שום, כתושה
- 16 עגבניות שרי, חצויות
- פטרוזיליה קצוצה
- קמצוץ אורגנו
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
אם אתם משתמשים בדגים קפואים - הרתיחו אותם בסיר, מכוסים במים (לא יותר מדי מים, רק עד לכיסוי) עם 2-3 גבעולי פטרוזיליה במשך 3 דקות ולאחר מכן מסננים אותם היטב מהמים.
1. במחבת על אש בינונית, מחממים את השמן, ומוסיפים את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מטה. מתבלים במעט מלח, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
2. מוסיפים את הדגים למחבת יחד עם כף פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ אורגנו, ומבשלים את הדגים במשך 5 דקות מכל צד על אש בינונית, אך לא יותר. מסירים מהאש ומגישים מיד, רצוי עם לחם טרי לטבילה ברוטב העסיסי.