רכיבים
- 7-8 נתחי סטייק דנבר מרשת קצביות 'וול דאן'
- מלח ופלפל שחור גס
- 1 כפית שמן
- לצ'יפס אבוקדו:
- 1 אבוקדו - לא רך מדי ולא קשה מדי
- 1 ביצה
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1 כפית שטוחה מלח
- פלפל שחור, לפי הטעם
- 1 כוס סודה / בירה
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
הכנת הסטייקים:
1. משמנים מחבת בכפית שמן, מביאים לרתיחה, מתבלים את נתחי הסטייק במלח ופלפל שחור גס לפי הטעם, משני צדדים, וצולים את הסטייקים במשך דקה מכל צד.
הכנת צ'יפס אבוקדו:
2. מקלפים וחותכים את האבוקדו לרצועות ארוכות ושוות בעובי 1 ס"מ.
3. בקערה גדולה, מניחים את הקמח, הקורנפלור, מלח ופלפל שחור ואבקת האפייה ואז מוסיפים את הביצה והסודה או הבירה ומערבבים היטב בעזרת מטריפה ידנית עד לקבלת בלילה אחידה.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ), מצפים את רצועות האבוקדו בבלילה, מטגנים היטב עד שהצ'יפס מקבל גוון זהוב-שחום יפה ומוציאים למסננת / נייר סופג.
מגישים מיד, חם, לצד הסטייקים המוכנים.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!