רכיבים
- 400 גרם נקניקיות מרגז מרשת קצביות 'וול-דאן'
- 400 גרם פתיתים יבשים
- 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות
- 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
- 1 בטטה בינונית, מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
- 1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
- 1 בצל, קצוץ
- 200-150 גרם אפונה מקופסת שימורים
- 2-3 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית חוויאג' למרק
- 1 כפית אבקת מרק (לא חובה)
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. צורבים במחבת יבשה וחמה את נקניקיות המרגז במשך 1-2 דקות מכל צד. מוציאים לקרש חיתוך, מצננים מעט וחותכים לעיגולים.
2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבטטה והגזר ומטגנים במשך 2-3 דקות לריכוך. מוסיפים את הפלפלים והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב בשמך 2-3 דקות.
3. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים היטב ואז מוסיפים את האפונה והנקניקיות ומערבבים.
4. יוצקים מעל 1-1.2 ליטר מים חמים (בשלב זה אפשר להוסיף אבקת מרק, אם רוצים), מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10-15 דקות, עד שהתבשיל מבעבע. מכבים את האש, מסירים את המכסה וממתינים 2 דקות לפני שמגישים את התבשיל.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!