רכיבים
- 400 גרם ספגטי
- 400 בשר טחון מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 בצל, קצוץ
- 1 גזר, מגורד
- 2-3 עגבניות מגורדות או קצוצות דק
- 5 גבעולי סלרי, קצוצים דק
- 200 גרם רסק עגבניות
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים. מוסיפים כפית שמן, כפית מלח ואת הפסטה ומבשלים לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים את הפסטה מנוזלים לאחר הבישול, אך שומרים בצד 3/4 כוס ממי בישול הפסטה. מערבבים את הפסטה המבושלת עם כפית שמן זית.
2. במחבת גדולה או סיר רחב על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל להשחמה.
3. מוסיפים את התבלינים, הגזר, הסלרי העגבניות, הבשר ורסק העגבניות ומרסקים בעזרת מזלג את הבשר למניעת גושים. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
4. מוסיפים לפסטה המבושלת את רוטב הבשר ומגישים מיד.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים