רכיבים
- 300 גרם נתח אנטריקוט מרשת קצביות 'וול דאן', פרוס לרצועות דקות
- 6-7 פטריות, פרוסות
- 1 בצל בינוני, קצוץ
- 2-3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כפית פלפל צ'ילי חריף גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן
- 6 טורטיות בינוניות
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הפטריות מטגנים במשך דקה ומתבלים בפלפל שחור, פלפל צ'ילי חריף גרוס ומלח.
2. מוסיפים את רצועות הבשר, יוצקים מעל רוטב צ'ילי וטריאקי ומקפיצים במשך 3-4 דקות. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומכבים את האש.
3. מחלקים את תערובת הבשר בין הטורטיות, מגלגלים וצורבים אותן מכל צד במחבת יבשה לקבלת רול קריספי. מגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים