רכיבים
- 4 מלוואחים
- 200 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
- 2 עגבניות, מגורדות
- 1 בצל, קצוץ
- 1 כף רסק עגבניות איכותי
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית סוכר
- שמן לטיגון
- 50 גרם צנוברים קלויים קלות
אופן ההכנה:
היום נכין לחמעג'ון מושלם - בלי לעבוד קשה. במקום בצק, נלך על בסיס של מלוואח ועליו רוטב מצוין עם בשר טחון טרי משובח של 'וול דאן'.
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. במחבת גדולה על אש בינונית מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את התבלינים ואת הבשר הטחון, מערבבים ומקפיצים יחד עד שהבשר מתפרק, משחים ומצופה היטב.
2. מוסיפים את העגבניות המגורדות ורסק העגבניות, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים והרוטב מסמיך.
3. במקביל, מטגנים את המלוואחים אחד אחרי השני עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה משני הצדדים. מוציאים כל מלוואח לצלחת נפרדת.
4. מחלקים את רוטב הבשר בין המלוואחים, מורחים על החלק העליון, מפזרים מעל צנוברים קלויים, כוסברה קצוצה וזילוף נדיב של טחינה ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!