

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 500 גרם עוף טחון
- צרור כוסברה, טחונה במעבד מזון או קצוצה היטב
- 2 בצלים, טחונים במעבד מזון או קצוצים היטב
- מלח ופלפל שחור
- קמצוץ קינמון
לרוטב:
- 4 כפות שמן
- 1/2 כוס חמוציות
- 2 כפות רסק עגבניות
- מלח ופלפל שחור
- קמצוץ קינמון
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה גדולה, עד לקבלת עיסה אחידה.
בשלב זה אפשר פשוט לטגן אותן ולהגיש אותן בגרסה יבשה, או להמשיך לבישול ברוטב:
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר גדול ורחב ומבשלים על אש בינונית. כשהרוטב מבעבע, יוצרים עיגולים שווים מהעיסה ומסדרים בסיר.
3. מכסים ומבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית.