זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם בשר אנטרקוט קצוץ
- 2 בצלים לבנים, פרוסים דק
- מלח ופלפל שחור
- מעט כמון
- 4 כפות שמן
להרכבת הכריך:
- 1 ג׳בטה, עלי חסה, פרוסות עגבנייה, פרוסות דקות של בצל סגול, רוטב אלף האיים ורוטב חריף
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים תוך ערבוב מתמיד עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר ומטגנים בערבוב במשך 10 דקות. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.
3. חוצים לשניים את הג׳בטה, אך לא עד הסוף. מניחים בצד אחד עלי חסה ומעל את תערובת הבשר והבצלים. מסדרים מעל את פרוסות העגבנייה והבצל הסגול ומזלפים את הרטבים.