קלות ועסיסיות: צלעות טלה בשום ורוזמרין

גם אם אתם לא חובבים גדולים של בשר כבש, את המתכון הזה אתם חייבים לנסות לפני שאתם נפרדים ממנו לנצח: צלעות טלה עסיסיות וקלות להכנה שמכינים במחבת - כי מי אמר שבשביל צלעות טובות חייבים גריל? רק אל תתעצלו ותשתמשו במחבת ברזל יצוק לתוצאה מקסימלית (אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 צלעות טלה עם עצם חשופה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 2-3 גבעולי רוזמרין טרי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור את שני הצדדים של כל צלע.

2. מסירים את מחטי הרוזמרין מהגבעולים, ומפזרים קצת על כל צד של צלע. לוחצים קלות, כך שהמחטים ייצמדו לבשר.

3. מחממים את שמן הזית במחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת חמה מספיק, מוסיפים את השום וכ-2 כפות של מחטי רוזמרין ומפזרים אותם במחבת באופן שווה. מניחים מעל את צלעות הטלה וצורבים אותן במשך 4-5 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
מעדני גורמה ליד מכבי האש
ללא שם
2
אפשר להשיג ב"וול דאן"
ללא שם
1
ממליך מאוד להשרות את הצלעות ביין אדום מרלו לכול הלילה
יוסי אהרן
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות