זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8 צלעות טלה עם עצם חשופה
- 2 שיני שום, כתושות
- 2-3 כפות שמן זית
- 2-3 גבעולי רוזמרין טרי
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור את שני הצדדים של כל צלע.
2. מסירים את מחטי הרוזמרין מהגבעולים, ומפזרים קצת על כל צד של צלע. לוחצים קלות, כך שהמחטים ייצמדו לבשר.
3. מחממים את שמן הזית במחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת חמה מספיק, מוסיפים את השום וכ-2 כפות של מחטי רוזמרין ומפזרים אותם במחבת באופן שווה. מניחים מעל את צלעות הטלה וצורבים אותן במשך 4-5 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. מסירים מהאש ומגישים מיד.