זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 10-15 לחמניות מיני
- 300 גר׳ בשר טחון
- 150 גר׳ פירות יבשים שונים קצוצים
- 3 כפות שמן
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור
- קורט קינמון
אופן ההכנה:
- מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת כף
- מוסיפים תיבול ופירות יבשים
- מערבבים היטב ומכבים, ומניחים להתקרר.
- מוציאים את הליבה של הלחמניות
- וממלאים בבשר המתובל
- מניחים בתבנית ואופים כ20 דק
- בתנור שחומם מראש ל180 מעלות