מתכון חגיגי ומתוק לכבוד ט"ו בשבט

ערב ט"ו בשבט בו נהגו לאכול משבעת המינים ופירות יבשים, עורכת מדור אוכל ב'כיכר השבת' מורן פינטו מגישה מתכון מיוחד לכבוד החג - לחמניות ממולאות בבשר מתוק. צפו (אוכל)

|
12
| כיכר השבת |
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10-15 לחמניות מיני
  • 300 גר׳ בשר טחון
  • 150 גר׳ פירות יבשים שונים קצוצים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

  • מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת כף
  • מוסיפים תיבול ופירות יבשים
  • מערבבים היטב ומכבים, ומניחים להתקרר.
  • מוציאים את הליבה של הלחמניות
  • וממלאים בבשר המתובל
  • מניחים בתבנית ואופים כ20 דק
  • בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
זה ממש קל להכנה . כל הכבוד כככר שאתם חושבים על המין הנשי
יפית
טיפה מסובך בעלי לא היה מכין
מירה
5
באמת קליל ומתאים לחג (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעל
4
אני עכשיו משפצת מטבח, אז זה מה שתפס אותי.
תמי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות