המצרכים לספגטי ברוטב בולונז
- 1 חב' פסטה צורות/ספגטי
- סיר עם 5 ליטר מים רותחים עם 2 כפות מלח גס
- 5-6 כפות שמן
- 1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
- 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
- 2 גבעולי סלרי(לא חובה)
- 6 שיני שום כתושות
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כוס מים
- 1 כוס יין אדום יבש( לא חובה)
- 6 עגבניות קצוצות
- מלח
- 1/2 כפית סוכר
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מתוקה
- 3 כפות רסק עגבניות
- עלי בזיליקום חתוכים
- 2 כפיות אורגנו
אופן ההכנה של ספגטי ברוטב בולונז
- מחממים את השמן בסיר רחב.
- מאדים את ירקות השורש, והשום לפי הסדר שכתוב.
- מוסיפים את הבשר טחון ומאדים תוך כדי ערבוב.
- מפוררים טוב את הבשר המבושל ומערבבים תוך כדי בישול.
- שופכים את היין
- מוסיפים את העגבניות,מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה.
- מתבלים, ומוסיפים את המים..
- וממשיכים לבשל במשך 20-25 דק', מוסיפים את רסק העגבניות מבשלים עוד כמה דק'.
- מוסיפים את עשבי התיבול.
- מגישים על פסטה שבושלה מראש ע"פ הוראות היצרן.