מתכון: ספגטי ברוטב בולונז

השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון לספגטי ברוטב בולונז. עם תוספת של תבלינים ובשר טחון, הספגטי שלכם יכול להפוך למעדן מלכים (מתכונים)

|
4
| כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לספגטי ברוטב בולונז

  • 1 חב' פסטה צורות/ספגטי
  • סיר עם 5 ליטר מים רותחים עם 2 כפות מלח גס
  • 5-6 כפות שמן
  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 2 גבעולי סלרי(לא חובה)
  • 6 שיני שום כתושות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס יין אדום יבש( לא חובה)
  • 6 עגבניות קצוצות
  • מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • עלי בזיליקום חתוכים
  • 2 כפיות אורגנו

אופן ההכנה של ספגטי ברוטב בולונז

  • מחממים את השמן בסיר רחב.
  • מאדים את ירקות השורש, והשום לפי הסדר שכתוב.
  • מוסיפים את הבשר טחון ומאדים תוך כדי ערבוב.
  • מפוררים טוב את הבשר המבושל ומערבבים תוך כדי בישול.
  • שופכים את היין
  • מוסיפים את העגבניות,מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה.
  • מתבלים, ומוסיפים את המים..
  • וממשיכים לבשל במשך 20-25 דק', מוסיפים את רסק העגבניות מבשלים עוד כמה דק'.
  • מוסיפים את עשבי התיבול.
  • מגישים על פסטה שבושלה מראש ע"פ הוראות היצרן.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
זה יוצא מושלם.
גרפי
1
תודה רבה
חייםג
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות