כללי אצבע מסויימים יכולים לעזור לנו להתאים את האוכל ליין ובכך לשפר את חווית האכל והשתיה שלנו • עוד כלל אצבע מבית 'קידוש' להעצמת חווית האוכל והיין שלנו (קידוש)
ההתאמה של אוכל בעל מרירות ליין עלולה להיות מאתגרת במיוחד עד כדי שהיין עלול להוציא את האוכל מאיזון • עוד כלל אצבע מבית 'קידוש' להעצמת חווית האוכל והיין שלנו (קידוש)
התאמת יין לאוכל הינו אחד הסודות של אנשי היין בעיקר על מנת להעצים את החוויה של האוכל • פרק נוסף בתכנית היין בשיתוף אתר 'קידוש' חושף את הסוד המקצועי הזה (מעניין)
המונח מינרליות נשמע בהקשר של יינות לבנים והוא מתאר מאפיינים מלוחים או טעמים שמזכירים אבנים רטובות. מניין הוא נובע? כתבה נוספת בסדרה מבית אתר 'קידוש'(יין וטעמים)
כמעט בכל תווית או טעימת יין ניתן לראות את היין מתואר ב"גוף" אך לא תמיד אנחנו מבינים מה הוא? תכנית חדשה בשיתוף אתר 'קידוש' תעשה לנו סדר בעולם היין (מעניין)
היין הכתום נחבא אל הכלים וידוע בעיקר לחובבי היין המקצועיים. מה מקורו? האם אפשר להשיגו בארץ? פרק נוסף בתכנית בשיתוף 'קידוש' תעשה לנו סדר בעולם היין (מעניין)
אוטוטו פורים וריח היין המשכר ימלא את רחובות קריה. אך שניה לפני שאתם נגשים לחנות היין כיכר הכינה לכם בשיתוף 'קידוש' סקירה מקיפה עם לייב טעימות והסברים באולפן (יין)