מה אוכלים היום?

מתכון לסמבוסק פיצה מושלם של מורן פינטו

מחפשים דרך לפנק את המשפחה לראש חודש ועל הדרך להרים קצת לסגר הזה? מורן פינטו מארגנת אתכם עם מתכון לסמבוסק במילוי פיצה מושלם - איחוד מדליק בין שתי מנות רחוב מעולות. זהירות: זה מתחסל בשניות. כל מה שאתם צריכים בצד זה סלט ירקות ענק ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

סמבוסק פיצה מושלם (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

לבצק:
  • 3 כוסות קמח, מנופה
  • 1 כפית שמרים
  • 1 כפית סוכר
  • 3/4 כוס מים חמימים
  • 1 כף שמן
  • 1 כף מלח
למילוי:
  • רוטב לפיצה <a href="http://www.kikar.co.il/344780.html">לחצו כאן למתכון</a>
  • גבינה צהובה, מפוררת
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום

    אופן ההכנה:

    1. בקערה גדולה, מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, מוסיפים מים ומערבבים ומעבדים הכל יחד במשך 2 דקות. מוסיפים את השמן והמלח ולשים הכל יחד במשך 8 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.

    2. מכסים את הקערה ומתפיחים במקום חמים במשך 40 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

    3. מקמחים משטח עבודה נקי ומחלקים עליו את הבצק ל-8-10 חתיכות בגודל שווה. מגלגלים כל חתיכה לכדור ואז מרדדים כל כדור לעלה דק.

    4. בצד אחד של כל עלה בצק, מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה מפוררת ותוספות אחרות שאוהבים.

    5. אוחזים בצד השני שנותר ריק, מכסים איתו את החלק עם התוספות ומהדקים את הקצוות.

    6. מסדרים את כיסוני הבצק המוכנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות, עד שהמאפים מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מגישים מיד, חם.

    (צילום: מורן פינטו)

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר