כיכר השבת
פסח עם השפית

הדבר היחיד שאתם צריכים לעשות לסלט הביצים

השפית מורן פינטו עם פעולה פשוטה אחת שתשדרג את הסלט מעוד "סלט של פסח" לתוספת ממכרת: מטגנים את הבצל - כן, זה כל הסוד (מתכונים לפסח, אוכל)

| כיכר השבת |
סלט ביצים משודרג (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים קשות, מקולפות
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 2 כפות מיונז
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. בפומפייה, מגרדים את הביצים דק.

3. בקערה, מערבבים בעדינות את הביצים עם הבצל, האגוזים, המיונז והתיבול עד שהם מצופים היטב. ניתן להוסיף בצל ירוק קצוץ דק.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות