בטטות שלמות אפויות עם טאצ' של קינמון

ושמנת חמוצה נדיבה מלמעלה עם עירית קצוצה - כן, זה בדיוק כמו שאתם מדמיינים את זה: בטטות רכות, נימוחות וחמימות שמקבלות באהבה את החמיצות הקרירה של השמנת (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 8 בטטות גדולות ושמנות
  • 500 גרם מלח גס
  • פלפל לבן
  • קינמון
  • שמן זית
  • שמנת חמוצה
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1. בתבנית שטוחה, מפזרים את המלח בשכבה אחת, ומניחים מעל את הבטטות שלמות, בקליפתן.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות עד שהבטטות רכות.

3. מוציאים מהתנור, וכשהבטטות מתקררות מעט, עושים בהן חריץ עמוק לאורך, מפזרים מעל פלפל לבן, מלח ומעט קינמון, מניחים בנדיבות שמנת חמוצה, מפזרים עירית קצוצה ומגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
הבטטה מתוקה מאוד הקינמון מיותר לטעמי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל
1
אפיתי את הבטטות ואחרי זה חרצתי מחמעלה פיזרתי מלח ופלפל שחור גרוס והנחתי שמנת חמוצה מעורבבת עם בצל ירוק קצוץ והגשתי לשולחן הכל נעלם במהירות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ליאת
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות