זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8-10 פרגיות עם עצם
- 1/2 1 כפיות מלח גס
- 3/4 כפית פפריקה מעושנת
- 1/4 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר כסף ומניחים מעל רשת צלייה.
2. מערבבים את כל התבלינים בכלי קטן, מסדרים את הפרגיות על הרשת כשהעור פונה כלפי מטה ומפזרים על העופות מחצית מכמות התבלינים. הופכים את הפרגיות, מזלפים עליהן את שמן הזית ומפזרים מעל את שאר התבלינים.
3. ממקמים את התבנית במרכז התנור, וצולים במשך 50 דקות או עד שהחלק העליון פריך וזהוב והפרגיות אפויות היטב. נותנים להן לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.