ובכן, מדובר במתכון שהוא בעצם קיבוץ גלויות של קינוחים פשוטים לקינוח מרשים אחד.
מה צריך להכין מראש?
- בראוניז
>> למתכון
- 120 גרם שוקולד מריר, מומס בבן מארי (סיר כפול).
- בלונים
- גלידת וניל
- פירות יער
- 120 גרם שוקולד מומס חם - להגשה
אופן ההכנה:
1. מנפחים 5-6 בלונים לגודל בינוני, טובלים 3/4 בלון בשוקולד המומס ומניחים בצד לצינון.
2. בעזרת כוס או רינג בקוטר בינוני, קורצים עיגולים מעוגת הבראוניז.
3. מניחים עיגול בראוניז במרכז כל צלחת, עליו מניחים כדור גלידת וניל. סביב מסדרים פירות יער ומפזרים אגוזים קצוצים.
4. בעזרת קיסם, מפוצצים בזהירות את הבלון, ומכסים עם כדור השוקולד את הבראוניז והגלידה.
כך הקסם מתרחש: סמוך להגשה, יוצקים שוקולד מומס חם על הכדור ודואגים מראש לאטמי אוזניים. מחיאות הכפיים סביב עלולות להיות מסוכנות.
הכנתם? אל תשכחו לספר לנו איך יצא