לכבוד שבת

התוספת שתגנוב את ההצגה בשולחן השבת

גזרים רכים וארוכים, עטופים ברוטב קינמון מתקתק שאפשר להגיש כתוספת לצד הדגים, העוף או הבשר בשולחן השבת (מתכונים לשבת, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 גזרים, קלופים וקטומי קצוות
  • 75 גרם מרגרינה בטעם חמאה, רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית קינמון (ניתן להפחית אם אתם מעדיפים טעם מודגש פחות)
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • 1 כף מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. מסדרים את הגזרים בתבנית פיירקס מלבנית בגודל 23X33 ס"מ.

3. במיקסר, מקציפים את המרגרינה, הסוכר, המלח והקינמון לקרם אחיד. לאחר 2 דקות, בעוד המיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את המים הרותחים ומיץ התפוזים. ממשיכים להקציף עד שמתקבל מרקם חלק.

4. יוצקים את התערובת על הגזרים, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 90 דקות. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
בבקשה מתכונים ללא מרגרינה
בלה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות