סלט סלמון חם של השפית חני כהן

היישר ממסעדת ריקוטה החלבית-איטלקית הכשרה, קבלו מתכון של השפית חני כהן מהמסעדה הירושלמית לסלט סלמון חם, בדיוק מה שצריכים לערב טרום חורפי (אוכל, צרכנות)

|
3
| מקודם |
סלט סלמון חם (צילום: יחצ)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות
  • 200 גרם פטריות פורטבלו
  • חופן בצל סגול קצוץ
  • 200 גרם קוביות בטטה, אפויות
  • עלי חסה

אופן ההכנה:

1. מחממים מעט שמן בווק.

2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות.

3. מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומתבלים: מלח ,פלפל שחור, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

4. מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט.

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
כל מי שטועם מבקש את המתכון זה מתכון מגוון, טעים וכמה שמכינים, הכל נגמר הכנתי אותו לשביעי של פסח צמוד לשבת, עשה לכולם חשק לאכול על אף הבטן המלאה....
מירי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות