זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 200 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות
- 200 גרם פטריות פורטבלו
- חופן בצל סגול קצוץ
- 200 גרם קוביות בטטה, אפויות
- עלי חסה
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן בווק.
2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות.
3. מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומתבלים: מלח ,פלפל שחור, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.
4. מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט.