זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 500 גרם קמח, מנופה
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמן
- 1 כף מלח
- 1/2 1 כוסות מים
- 1/2 קופסת שוקולד אגוזים משובח
- מרשמלו
- שברי חטיפי שוקולד (אופציונלי)
- קוקוס קלוי (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, לשים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן, המלח ועד 1/2 1 כוסות מים, עד לקבלת בצק אחיד שנפרד בקלות מהדפנות. מכסים את הקערה ומתפיחים במקום חמים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. מחלקים ל-2 את הבצק, ומרדדים כל חלק לפאי עגול.
3. אופים כל פאי בנפרד בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד שהבצק מזהיב ומוציאים.
4. מורחים על כל פאי 1/4 קופסת שוקולד, מפזרים מעל מרשמלו, שברי חטיפי שוקולד וקוקוס קלוי, ומחזירים לתנור. אופים במשך 10 דקות נוספות. מקררים 5 דקות, פורסי למשולשים ומגישים.