זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 750 גרם תפוחי אדמה קטנים בקליפה זהובה
- 1 כף שמן זית
- 1 כף פפריקה
- 1 כף צ'ילי חריף גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית תערובת תיבול איטלקי
- 1/2 כפית אבקת שום
אופן הכנת תפוחי אדמה מתובלים:
1. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, ומעבירים לקערה.
2. מזלפים על תפוחי האדמה את שמן הזית, מתבלים בפפריקה, צ'ילי גרוס, מלח, תערובת תיבול איטלקי, אבקת שום, ומערבבים היטב.
3. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה - בשכבה אחת.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 45 דקות.