רגע אחרי שגילינו את האננס המופלא מקוסטה ריקה, נוסף שחקן חדש לשורת הפירות עם הטוויסט הפוטוגני: לימון ורוד.
הצבע הוורוד (כזה שנוטה מעט לאפרסק) שולט בעולם האופנה והעיצוב, וזה היה רק עניין של זמן עד שהאוכל שלנו יהפוך לוורוד גם הוא.
עם זאת, בניגוד לאננסים הוורודים שמהונדסים באופן מלאכותי ותופסים תאוצה בחו"ל, הלימונים הוורודים טבעיים לגמרי - פרי הדר שמזכיר אשכולית אדומה / ורודה, בגוון בהיר יותר.
הלימונים הוורודים התגלו על עץ לימון פראי בקליפורניה, והצבע הייחודי שלהם מגיע מנוגד חמצון בשם ליקופן (פיגמנט שנותן גם לעגבניות את הגוון האדום שלהם).
אבל היופי האמיתי של הלימונים האלה הוא מעבר לצבע: מסתבר שכמעט ואין בהם זרעים ולכן קל מאוד לסחוט אותם. תקבלו קערית מלאה במיץ בגוון סמוק-חיוור יפה, מתוק מעט יותר מהלימון הרגיל ופשוט מתחנן להפוך ללימונדה ורודה.