כיכר השבת
Homemade

בצל ירוק כבוש: תוספת קטנה, הבדל גדול

ממש כמו מלפפון ושאר ירקות מוחמצים, אפשר להחמיץ גם את הבצל הירוק - והתוצאה פשוט מעולה. עיגולים קריספיים חמצמצים ומרעננים שמקפיצים גבוה כל סלט וכריך שהם נכנסים אליו (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 פקעות בצל ירוק גדולות, פרוסות לעיגולים דקים
  • 1/2 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית מלח ים
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנת בצל ירוק כבוש:

1. בצנצנת בינונית, מערבבים את כל המרכיבים.

2. אוטמים היטב את הצנצנת, ונותנים למרכיבים לכבוש זה את זה במשך 10 דקות לפחות. מדי פעם מנערים את הצנצנת כדי לפזר את המלח והסוכר.

מגישים מיד או שומרים במקרר עד שבוע.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
לא מבינים בכלל מה זה בצל ירוק..
פטריק
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות