הצ'יפס כבר מולכם, חם ומזמין, ההמבורגר טרי טרי בלחמנייה והקטשופ או הרוטב - שאתם כל כך רוצים - מתעקש להיתקע בבקבוק או בצנצנת, אפילו שאתם אוחזים בו הפוך כבר דקה.
מסתבר שדקה זה פרק זמן ארוך מדי, כי מדענים מאוניברסיטת מלבורן חשו צורך להקל ולתרום מהמומחיות שלהם כדי להקל על כאב ההמתנה.
כן, יש דרך מדעית לגרום לקטשופ או רוטב סמיך אחר לזרום בקלות רבה יותר מבקבוק או צנצנת, בעיקר כאלה העשויים זכוכית עם פיה צרה.
שלב 1: נערו את הבקבוק היטב כדי לוודא שהקטשופ אחיד ואין נוזלים מיותרים בפנים.
שלב 2: הופכים את הבקבוק ונותנים חבטה טובה לתחתית, מה שיזרים את הקטשופ לצוואר הבקבוק.
שלב 3: מטים את הבקבוק קצת הצידה, כדי לשלוט על הזרימה ומסירים בזהירות את הפקק.
שלב 4: נהנים מהמבורגר וצ'יפס טבול היטב בקטשופ.
תודה, אוסטרליה.