מה אוכלים היום?

פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות אפויה בתנור

פְריטָּטָה היא מנה ספרדית או איטלקית שמשלבת ביצים וירקות - כמו חביתת ירק, רק עבה ועסיסית יותר. כדי להפוך אותה לארוחה מזינה ובריאה יותר, הוספנו לה פסטרמה ובמקום לטגן, אפינו בתנור (מתכונים, שיווקי)

| מקודם |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 ביצים
  • 1/3 כוס חלב קוקוס
  • 1/2 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס עלי תרד
  • 3-4 פרוסות פסטרמה הודו הוד לבן
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן קוקוס או שמן קנולה לשימון התבנית

אופן הכנת פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים בשמן קוקוס או קנולה תבנית אפייה מרובעת בגודל 23X23 ס"מ.

2. בקערה גדולה, טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב.

3. יוצקים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את חצאי העגבניות ואופים במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות