זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כף שום כתוש
- 1 כף רוזמרין
- 1 כף אורגנו
- 1 כף בזיליקום
- 1 כף שמן זית
- 1 כף מיץ לימון
- 4 פילטים סלמון
- 1 קישוא גדול, קצוץ
- 1 כוס פטריות, פרוסות
- 1 פלפל צהוב, פרוס
- 500 גרם עגבניות שרי, חצויות
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת לסלמון וירקות אפויים:
צפו באופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
2. בקערה קטנה, מערבבים את השום, עשבי התיבול, כף שמן זית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3. בצד אחד של התבנית, מסדרים את הסלמון זה לצד זה, ומברישים אותם ב-1/4 מכמות תערובת התיבול. הופכים את נתחי הסלמון, ומברישים בתערובת הנותרת.
4. בצד השני של התבנית, מפזרים את הירקות החתוכים, מזלפים עליהם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
5. אופים במשך 30 דקות ומגישים מיד, חם.