כיכר השבת
מה אוכלים היום?

פסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה של מורן פינטו

כן, זה רוטב שמנת. כן, זה פרווה, וכן, זה מעולה! מורן פינטו עם מתכון לפסטה ברוטב שמנת עגבניות קרמי, סמיך ולגמרי פרווה. מנחשים מה המרכיב הסודי? (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה קצרה
  • 1 כוס קשיו קלוי
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל לבן
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כוס רוטב עגבניות

אופן הכנת פסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה:

>> מתכון לרוטב עגבניות שווה

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - דרגת אל דנטה. מסננים היטב מנוזלים ומעבירים למחבת.

2. במעבד מזון, טוחנים את הקשיו עם השום, המים ופלפל לבן ומלח (מעט מלח כי הקשיו מלוח) לפי הטעם, עד לקבלת רוטב סמיך.

3. יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה המוכנה שבמחבת, מוסיפים את רוטב הקשיו, מבשלים כמה דקות יחד תוך ערבוב ומגישים מיד, חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
הברקה מצוינת הקשיו יעשה את סמיך כמו שמנת. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מירי
1
מזה רוטב עגבניות?מוכן?קנוי? זה לא מובן
בת אל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות