זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת פסטה קצרה
- 1 כוס קשיו קלוי
- 2 שיני שום
- מלח ופלפל לבן
- 1/4 כוס מים
- 1 כוס רוטב עגבניות
אופן הכנת פסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה:
1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - דרגת אל דנטה. מסננים היטב מנוזלים ומעבירים למחבת.
2. במעבד מזון, טוחנים את הקשיו עם השום, המים ופלפל לבן ומלח (מעט מלח כי הקשיו מלוח) לפי הטעם, עד לקבלת רוטב סמיך.
3. יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה המוכנה שבמחבת, מוסיפים את רוטב הקשיו, מבשלים כמה דקות יחד תוך ערבוב ומגישים מיד, חם.